Locatie prijsuitreiking Schrijfwedstrijd 2021

Op zondag 31 oktober vindt de prijsuitreiking plaats van de WAK Schrijfwedstrijd 2021 in het Auditorium van Concordia aan de Langestraat 56, Enschede.
Tijd: 15.00-16.30 uur. De inloop is vanaf 14.45 uur.

Tijdens de prijsuitreiking maakt de jury de top 3 bekend van de winnende gedichten, delen we de prijzen uit, ook is er een voordracht van de winnaars en de stadsdichter. Dit alles omlijsten we met muziek van Bram en Bert Geerligs (zang en saxofoon).
Na afloop staat er een drankje klaar.

Er is plaats voor ongeveer 30 personen. Je kunt binnenlopen zolang er plek is. Bij binnenkomst wordt de QR-code op de Corona-app of een geldig negatief testbewijs gecontroleerd.

Wees welkom!

3 Reacties

  1. Ik, pieter-jan piek zal trachten er te zijn,cq met 1 iemand samen. Ben slecht ter been, heb scootmobiel. Kan die ergens staan(droog)?

  2. Hallo Pieter-Jan Piek, wat leuk om te lezen. Bij Concordia is een “oprit”, zodat de toegang ook voor rolstoelers/scootmobielen toegankelijk is. Wees welkom om binnen te komen, de scootmobiel kan vast wel even binnen geparkeerd worden! Tot volgende week zondag!

  3. Dag Pieter-Jan, wat leuk om jou op deze manier tegen te komen. Heb je het goed gehad de achterliggende jaren?Hartelijke groeten van Bert Schuurman

Reacties zijn gesloten.