Over WAK

WAK staat voor Week van de Amateurkunst. Het is een evenement voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten!

De WAK wordt georganiseerd door een team vrijwilligers, aangestuurd door Cultuurmakelaar Quinta Clason en Cultuurcoach Jacintha Blom.

Datum WAK Enschede 2021

In 2021 zal de WAK voor de 11e keer plaatsvinden, van zaterdag 23 t/m zondag 31 oktober 2021.

Over het programma en manieren van deelnemen zijn we nog in gesprek, o.a. met mogelijke samenwerkingspartners. Hierover volgt meer informatie via een bericht op de homepagina.

WAK activiteiten in tijden van corona

Bij het organiseren van activiteiten waarbij je mensen mobiliseert, dus bijvoorbeeld uitnodigt om (fysiek) langs te komen, of mee te doen, dien je er zorg voor te dragen dat dit gebeurt conform de RIVM richtlijnen die op dat moment van kracht zijn.

Bij vragen over corona(maatregelen) kan je contact opnemen met Quinta via quinta@cultuurinenschede.nl.

Wie kan meedoen?

Iedereen die in Enschede actief aan amateurkunst doet, in je eentje, samen of in een groep of vereniging. Jong of oud, beginner of gevorderd. Het maakt niet uit. Je kunt je passie voor jouw kunst laten zien en laten bekijken, door je aan te melden voor de WAK Enschede.

Dat kan met bijvoorbeeld een wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie of een flashmob.

Kijk voor meer informatie over het landelijke evenement op www.iktoon.nl

Privacy

De WAK Enschede wordt georganiseerd door een team vrijwilligers, aangestuurd door Cultuurmakelaar Quinta Clason en Cultuurcoach Jacintha Blom vanuit Concordia Film | Theater | Beeldende kunst.
Lees hier onze privacyverklaring.