Over WAK

WAK staat voor Week van de Amateurkunst. Het is een evenement voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten!

De WAK wordt georganiseerd door een team vrijwilligers, aangestuurd door Cultuurmakelaar Quinta Clason en Cultuurcoach Jacintha Blom.

 

Nieuwe datum

In 2020 zal de WAK voor de 10e keer plaatsvinden, van 6 t/m 14 juni. Echter is dit door corona uitgesteld naar het najaar:

zaterdag 31 oktober tot en met zondag 8 november 2020.

In plaats van fysieke bijeenkomsten te organiseren zochten we naar nieuwe manieren om op een veilige, corona-proof manier amateurkunst voor het voetlicht te brengen. Informatie hierover vind je onder Doe mee.

 

WAK activiteiten in tijden van corona

Bij het organiseren van activiteiten waarbij je mensen mobiliseert, dus bijvoorbeeld uitnodigt om (fysiek) langs te komen, of mee te doen, dien je er zorg voor te dragen dat dit gebeurt conform de RIVM richtlijnen die op dat moment van kracht zijn.

Bij vragen over corona(maatregelen) kan je contact opnemen met Quinta via quinta@cultuurinenschede.nl.

 

Wie kan meedoen?

Iedereen die in Enschede actief aan amateurkunst doet, in je eentje, samen of in een groep of vereniging. Jong of oud, beginner of gevorderd. Het maakt niet uit. Je kunt je passie voor jouw kunst laten zien en laten bekijken, door je aan te melden voor de WAK Enschede.

Dat kan met bijvoorbeeld een wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie of een flashmob.

Kijk voor meer informatie over het landelijke evenement op www.iktoon.nl

 

Privacy

De WAK Enschede wordt georganiseerd door een team vrijwilligers, aangestuurd door Cultuurmakelaar Quinta Clason en Cultuurcoach Jacintha Blom vanuit Concordia Film | Theater | Beeldende kunst.
Lees hier onze privacyverklaring.