Kom met de Enschede Fietst-app naar de WAK!

Wist je dat je creatiever wordt van fietsen? Daarom roepen Enschede Fietsstad en WAK iedereen op om met de fiets naar de WAK te komen. Naast dat je fit en creatief blijft, krijgen alle Enschedeërs nog een extra beloning voor fietsen: met de Enschede Fietst-app spaar je punten voor elke fietsrit. Die punten wissel je in voor beloningen bij lokale ondernemers in Enschede. Bijvoorbeeld een vrijkaartje bij Concordia of een gratis kopje koffie bij Nienke’s!

Hoe werkt de app?

Nadat je de Enschede Fietst-app hebt gedownload, kan het sparen beginnen. De app registreert je fietsritten automatisch. Daar hoef jezelf niets voor te doen. Voor elke kilometer die je fietst, ontvang je een punt. In de app zie je direct het aantal punten verschijnen. Maar daar blijft het niet bij: je kunt extra punten krijgen door mee te doen aan challenges. Zo daag je jezelf uit én spaar je lekker snel punten. Hier lees je meer over de app.

Speciale challenges voor de WAK:

Speciaal voor de WAK staan er extra challenges in de app. We hebben vijf WAK-activiteiten geselecteerd waarmee je 20 punten extra kunt verdienen in de app. Die punten verdien je als je op de fiets naar de activiteit gaat. Het gaat om de volgende activiteiten:

  • Broodje Cultuur – 6 juni

Studenten Theatersport Vereniging Pro Deo geeft een lunchvoorstelling in Concordia. Ze hebben een training gekregen van Concordia om extra goed voorbereid het podium op te gaan.  Laat je verrassen door de improvisatie en alle grappen die ze maken bij deze voorstelling à la TV programma’s De Lama’s en De Vloer op. De show is gratis toegankelijk, maar je moet wel een plekje reserveren, lees hier meer.

  • Wereldse muziek in de Grote Kerk – 8 juni

In de Grote Kerk zijn swingende optredens van 3 verschillende koren: de een zingt Oost-Europese muziek, de ander bekende musical hits, en ook multiculturele nummers komen voorbij.

Als klap op de vuurpijl speelt zelfs de organist een paar deunen mee!
De toegang is gratis, hier vind je meer informatie.

  • Lekker Zingen Koor en Ton sur Ton – 9 juni

Op deze donderdagavond zingt Kamerkoor Ton Sur Ton samen met het Lekker Zingen Koor in de theaterzaal van Prismare. Het avondvullende programma is gratis toegankelijk, dus kom genieten van een divers muzikaal en gratis toegankelijk programma.
Hier vind je meer info.

  •  Zomerfestival Twekkelerveld – 11 juni

Een gezellig festival voor jong & oud in de Twekkelerzoom. Geniet onder het genot van een hapje en een dranke van de braderie en het muziekfestijn. Hier staat meer informatie.

  • Kunst in het Volkspark – 12 juni

Kom kijken bij het gratis toegankelijke evenement Kunst in het Volkspark. De WAK heeft daar twee eigen podia met singer-songwriters die je ontroeren, swingende blues duo’s en krachtige zang door mooie koren. Op twee plekken in het park kan je dus genieten van een lekker drankje en lekkere muziek. Schuif gezellig aan! Hier vind je meer info.

Dus download de Enschede Fietst-app en spring op de fiets naar de WAK!