WAK 2023 – Doe mee!

Van 3 t/m 11 juni 2023 vindt in Enschede de WAK plaats. Dit evenement biedt een podium voor mensen die in hun vrije tijd met zang, dans, schilderen, theater, muziek, fotografie etc. bezig zijn. Individueel of in groepen.

Doe jij mee?

Het is een evenement dat in heel Enschede plaatsvindt. Bij vorige edities van de WAK deden per jaar ruim 80 groepen mee die samen voor meer dan 100 activiteiten zorgden op vele locaties verspreid over de hele stad.

Qua locaties kan je bijvoorbeeld denken aan Kunst in het Volkspark, 1Twente, de Tor, het Muziekcentrum, Concordia, cafés, Prismare, de bibliotheek, etc.

De WAK is dé kans om jouw kunst / optreden te laten zien. Je kan zelf iets organiseren, maar we kunnen je ook helpen bij het zoeken naar een locatie voor jouw optreden, workshop of expositie. Kijk voor meer informatie op www.wakenschede.nl/doe-mee/

2 Reacties

 1. Goedemorgen, ik heb een vraag. Wij zijn een nieuwe band. Is het de bedoeling dat je een avondvullend programma hebt? Of zou een optreden van een uur ook kunnen?

  • Ha Melanie,
   dank voor je bericht. Ik zag jullie mail hierover ook voorbijkomen 🙂 In principe maakt het niet uit hoeveel tijd jullie kunnen vullen, zeker in combinatie met andere acts kan je snel een leuk programma opstellen. Alleen.. de locaties waar wij mee samenwerken hebben de locaties al rond. Náást met de WAK meedoen door op een van de door ons aangeboden speelplekken op te treden, kan je ook zélf een activiteit organiseren, en zodra dit rond is, aanmelden voor in het programma.
   Laten we dus even contact hebben en samen kijken naar welke mogelijkheden er zijn; ik kijk graag met jullie mee!
   Hartelijke groet,
   Quinta – info @ wakenschede.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*