Phion kan niet wáchten tot de WAK begint

Dit jaar heeft Phion maar liefst 4 activiteiten, waarbij één ervan ten alle tijden gevolgd kan worden, ook (of vooral) thuis! Omdat het samen met het primair onderwijs is, starten de activiteiten al op vrijdag 2 juni; eigenlijk nét vóór de WAK dus! Zie het als een voorproefje van wat er verder nog komen gaat 🙂

Concert voor Rafiq

Op deze vrijdag 2 juni kan je naar “Concert voor Rafiq” in het Muziekcentrum. Deze bijzonder roerende en interactieve voorstelling over de 11-jarige Rafiq die naar Nederland komt als vluchteling staat maar liefst 3 keer:

Toegang

WAK Bezoekers kunnen gratis plaatsnemen op de balkons. Er is geen entreebewijs nodig.

Wel moeten bezoekers 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Ingang via de hoofdingang van het Muziekcentrum, zaalwachten wijzen de weg naar de balkons.

Solo met Phion

Thuisworkshop door de muzikanten van Phion, gericht op alle muzikanten die een instrumenten bespelen dat te vinden is in een orkest.

Je bent natuurlijk ook vrij om te neuzen tussen de andere stukken voor andere instrumenten als deze in jouw transpositie staat. Wij willen jou graag stimuleren om thuis je instrument weer uit de koffer te pakken!

Na aanmelding krijg je de bladmuziek, linkjes naar de audio-opnames én een persoonlijke tutorial van een van onze musici.

Zie https://www.wakenschede.nl/activiteiten/solo-met-phion/

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*