Over WAK

WAK staat voor Week van de Amateurkunst. Het is een evenement voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten! De organisatie ligt in handen van de WAK coördinator, ondersteund door de Cultuurcoach Enschede.

In 2017 zal de WAK voor de 7e keer plaatsvinden, van 3 t/m 11 juni.

Alle informatie over de mogelijkheden tot deelname zijn na te lezen in deze nieuwsbrief.

  • Heb je al een activiteit (optreden, expositie, open repetitie of workshop) georganiseerd die je graag in het WAK programma vermeld wilt hebben? Dan hoef je alleen nog maar dit aanmeldformulier in te vullen.
  • Wil je meer weten over de mogelijkheden om deel te nemen, mail dan naar info@wakenschede.nl.

Aanmelden voor deelname moet uiterlijk 26 maart zijn ingediend via bovengenoemde aanmeldformulier.
Dat betekent dat, als je nog geen activiteit hebt georganiseerd en je nog vragen hebt, je dit ruim voor de deadline moet melden (liefst voor eind februari), zodat we samen kunnen kijken hoe we voor de deadline alle informatie rond hebben.

Daarnaast hopen we natuurlijk dat je bij een van de vele activiteiten komt kijken!
Op deze site vind je vanaf begin mei een overzicht van alle deelnemers en een programma per dag.
Bij o.a. de VVV aan het Stationsplein en bij Prismare, het Stroinkshuis en Kaliber Kunstenschool zijn gratis programmaboekjes op te halen.

Vragen: mail naar info@wakenschede.nl

Wie kan meedoen?

Iedereen die actief aan amateurkunst doet, in je eentje, samen of in een groep of vereniging. Jong of oud, beginner of gevorderd. Het maakt niet uit. Je kunt je passie voor jouw kunst laten zien en laten bekijken, door je aan te melden voor de WAK Enschede. Dat kan met bijvoorbeeld een wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie of een flashmob.

Kijk voor meer informatie over het landelijke evenement op www.iktoon.nl