Music All Enschede & Politiekoor Twente & Ton sur Ton: 3-koren-concert dirigent Leo Bekendam (@ Jacobuskerk)

Music All Enschede & Politiekoor Twente & Ton sur Ton: 3-koren-concert dirigent Leo Bekendam (@ Jacobuskerk)

Omschrijving

Als eerste treedt op Ton sur Ton, als 2e het Politiekoor Twente en in het laatste blok treedt Music All Enschede op.
Alle verenigingen staan onder muzikale leiding van dirigent Leo Bekendam.

Politiekoor Twente:
Het Politiekoor Twente is een mannenkoor onder leiding van Leo Bekendam. Het koor maakt gebruik van een eigen Combo. Het koor zingt uitdagende koorpartituren van moderne arrangeurs. Het genre is te omschrijven als “lichte muziek”. Er is in het koor een prettige balans tussen serieus studeren en ontspanning, waarbij zangtechniek en harmonie een grote rol spelen. Recent heeft het Politiekoor een dameskoor opgericht onder leiding van Marjan Vleeming. Het dameskoor zal tevens enkele liederen ten gehore brengen.

Ton sur Ton:
Ton sur Ton is een kleinschalig klassiek koor en streeft – onder leiding van dirigent Leo Bekendam – al 15 jaar naar zangplezier en kwaliteit. Er is in het koor een prettige balans tussen serieus studeren en ontspanning, waarbij zangtechniek en harmonie een grote rol spelen. De muziekkeuze is gevarieerd en toegankelijk. Van stukken uit de 16e eeuw tot recent werk. Componisten als Jenkins, Byrd, Gilkyson, Stopford, Ola Gjeilo en Whitacre… ze staan allemaal op het repertoire. Wat ze tijdens de WAK ten gehore brengen is nog een verrassing.

Music All Enschede:

Music All is een enthousiast en levendig musicalgezelschap. Music All is dé plek waar onder professionele begeleiding gewerkt wordt aan talent, op een persoonlijk uitdagend niveau. En dit doen we al sinds 1950!
Niet voor niets werd Music All al meerdere malen genomineerd voor een Amateur Musical Award. Ook deze avond beloofd Music All weer een spetterende show neer te zetten. Uiteraard helemaal vol met… musical!

Locatie

Deel activiteit

Bekijk alle activiteiten