Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerfestival Twekkelerveld

zaterdag 8 juni 2019 van 12:00 - 19:00

Gratis toegankelijk

Op zaterdag 8 juni is het weer tijd voor het Zomerfestival Twekkelerveld. Dit zonnige evenement vindt plaats aan de Schorpioenstraat en begint om 12.00 uur.

Van 12:oo tot 17:00 uur zijn er live optredens, een braderie en een rommelmarkt. Ook is er veel kindervermaak, waaronder springkussens, een Bounce balls-Hindernisbaan, een draaimolentje en de rodeostier. Vanuit dansschool Al Hayat Dance zal de groep Raks Oriëntal optreden. Ze laten buikdans en Bollywood dansen zien. Ook Bollywooddanseres Sadje laat haar dansen zien. Dat doet ze van 15:00 tot 15:05 uur (bij Livio binnen) en van 16:25 tot 16:30 uur (op het buitenpodium).

Daarnaast voeren muzikanten in typische steelband style je met hun warme klanken regelrecht naar de Caraïben en is ook tweemansformatie ‘Eddie Gezellie’ met Caribische muziek van de partij. Tot slot zal de PopScool geweldige optredens verzorgen waarbij getalenteerde leerlingen laten horen hoe leuk het is om muziek te maken en zullen er performances zijn van straatartiest Wim Ros.

Vanaf 17.00 uur nemen 2 live bands het grote podium aan de Schorpioenstraat over. De eerste band is The Classixx Live Band met jaren 60/70/80 repertoire van o.a. Neil Yong, Robert Palmer, Billy Joël, The Eagles, Status Quo, Little River band en dr. Hook. De tweede band is St. John’s Family, met sounds of the sixties. Tom Linders zal de presentatie op zich nemen, en ook nog een aantal Nederlandstalige nummers ten gehore brengen. Kortom, met een programma dat vol zit met muzikale optredens, een gezellig markt en nog veel meer mag je deze dag echt niet missen.

Gegevens

Datum:
zaterdag 8 juni 2019
Tijd:
12:00 - 19:00
Kosten:
Gratis toegankelijk
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Schorpioenstraat
Schorpioenstraat
Enschede, Nederland

Organisator

Zomerfestival Twekkelerveld