Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kaliber Klezmer Band

zondag 10 juni 2018 van 14:45 - 15:15

Gratis toegankelijk

Te zien tijdens Kunst in het Volkspark!

Kaliber Klezmer Band verzorgt tijdens Kunst in het Volkspark een aanstekelijk optreden vol klezmermuziek. Een aantal docenten van Kaliber Kunstenschool spelen gezamenlijk blok- en dwarsfluit, klarinet, trombone, gitaar en accordeon: de perfecte combi voor klezmer! En waar kun je nu beter naar deze dansbare muziek luisteren dan in een zonovergoten zomers Volkspark?

Wie is Kaliber Klezmer Band?

De Kaliber Klezmer Band is in 2016 ludiek ontstaan door het idee van docenten van Kaliber Kunstenschool die deel uitmaken van ‘Team West’. Zij hadden behoefte om ook eens met elkaar te musiceren. Vanwege de aanwezige disciplines in de groep (blok- en dwarsfluit, klarinet, trombone, gitaar en accordeon) is voor de muziekstijl klezmer gekozen.

De eerste optredens bleken zo’n succes te zijn dat de ludiek ontstane Kaliber Klezmer Band nooit is opgeheven en is blijven musiceren bij evenementen waarbij Kaliber Kunstenschool betrokken is.

Meer informatie over Kaliber Klezmer Band

Wil je meer weten over Kaliber Kunstenschool, waar de spelers van de Kaliber Klezmer Band lesgeven? Kijk dan op de website van Kaliber. Die vind je door op de onderstaande link te klikken.

Website van Kaliber Kunstenschool

Gegevens

Datum:
zondag 10 juni 2018
Tijd:
14:45 - 15:15
Kosten:
Gratis toegankelijk
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
www.kaliberkunstenschool.nl

Locatie

Kunst in het Volkspark
Volkspark
Enschede, Nederland

Organisator

Kaliber
Website:
kaliberkunstenschool.nl