Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie Erik van der Maten

zaterdag 1 juni 2019 - zaterdag 8 juni 2019

Gratis toegankelijk

Erik van der Maten is een kunstenaar uit Enschede die het liefst schildert met olieverf. Hij probeert met zijn werk de kwetsbaarheid en schoonheid van ‘de man’ te laten zien . Hij is gefascineerd door ogen, de spiegels van de ziel.

Over Erik van der Maten

Erik is geboren en getogen in Zutphen en woont nu 14 jaar in Enschede. In zijn dagelijks leven werkt hij bij wooncorporatie in Almelo. Drie jaar geleden is hij begonnen met tekenen/schilderen. Voor de gein had hij toen een tekeningetje op Facebook gezet en dat resulteerde in veel complimenten. Dat was voor hem de aanleiding om te gaan tekenen, hij kreeg er plezier in. Vrij kort daarna is hij begonnen met schilderen.  Ieder schilderij is voor hem nog een leerproces en probeert altijd wat beter te worden.

Sinds vorig jaar is hij gestart bij een opleiding voor fijn schilderen in Deventer met olieverf. Hij heeft het schilderen zichzelf aangeleerd maar vindt het fijn om technieken te leren. Hij nodigt jullie allemaal uit om in Café Stonewall te komen van 1 t/m 8 juni om zijn doeken in het echt te bekijken. (let op de openingstijden). Laat vooral een berichtje achter wat je ervan vindt of dat je langs bent geweest in het gastenboek.

Gegevens

Begin:
zaterdag 1 juni 2019
Einde:
zaterdag 8 juni 2019
Kosten:
Gratis toegankelijk
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.instagram.com/made_by_erik_/

Locatie

Café Stonewall
Walstraat 12-14
Enschede, Nederland

Organisator

Erik van der Maten
Site:
https://www.instagram.com/made_by_erik_/